Nieuws

34 nieuwsberichten gevonden.

Vrijdag beginnen de rioleringswerken in de Kruisstraat

Vanaf vrijdag 6 september beginnen de rioleringswerken in de Kruisstraat. Eerst wordt de asfaltering gefreesd, maandag worden er proefgaten gemaakt om grondanalyses uit te voeren én wordt er gestart met de aanleg van de nieuwe riolering.

Ben jij al bekomen van de Renewi Tour?

Tessenderlo is stilaan bekomen van de tijdrit van de Renewi Tour. En of het een succes was! Het werd een stralende wielerdag waar jong en oud met volle teugen van genoten heeft. Zeker voor herhaling vatbaar dus.

Voorstelling Verdronken Land met lokaal talent Arjan Schepers

Op 4 oktober brengt lokaal talent Arjan Schepers de voorstelling Verdonken Land in cultuurhuis Tessenderlo. Je mag je verwachten aan een meeslepende voorstelling over het omgaan met je lot in het leven. Durf jij te ontdekken? Kom je verwonderen en laat je inspireren.

Aangeplante elzen in Waterbroek doen het goed

In het voorjaar werden in Waterbroek 25 elzen geplant en na enkele maanden verkeren ze in uitstekende gezondheid. In het najaar wordt het opgeschoten gras nog gemaaid, zodat op 30 november de plantactie om het hele perceel te bebossen vlot kan verlopen.

Slim sorteren verdient een beloning

Heb je goed gesorteerd en heb je rollen huisvuilzakken over? Ruil ze dan in tegen anderskleurige afvalzakken, waardebonnen, filmtickets of reischeques bij De Lijn of NMBS.

Help, mijn kind leert lezen!

Het nieuwe schooljaar staat voor de deur en jouw kind zet misschien de eerste stappen in de wereld van het lezen. Zoek je leuke eerste leesboekjes? In de jeugdafdeling van het cultuurhuis vind je een geweldige collectie. Voor kinderen is lenen zelfs helemaal gratis.

Tessenderlo test BE-Alert op donderdag 3 oktober

Op donderdag 3 oktober neemt lokaal bestuur Tessenderlo deel aan de nationale test van BE-Alert. Dit systeem brengt je via sms, e-mail of telefoon op de hoogte van een noodsituatie. Opgelet: bij de test van 3 oktober worden enkel mails verstuurd en géén sms'en.

Drie nieuwe laadpalen geactiveerd

Er zijn in Tessenderlo opnieuw drie nieuwe laadpalen geactiveerd, meer bepaald op de markt achter de kerk, op de parking aan de sporthal van Campus Russelberg en aan BKO Pinokkio op de Geelsebaan.

Speeltuincomité zoekt nieuwe leden

Het speeltuincomité van ons lokaal bestuur is op zoek naar nieuwe leden. Ben je begaan met de veiligheid van jouw (klein)kinderen of andere kinderen uit de buurt? Wil je meewerken aan betere speeltuinen in Tessenderlo? Dan is dit zeker iets voor jou!
Naar top